Logo Crane Doctor

Certificering

Foto CraneDoctor aan het werk

Service van CraneDoctor

Crane Doctor biedt u een volledige service voor al uw kranen, takels en hijsmaterieel. Dit doen we op diverse manieren:

24-uur storingsdienst
Mocht er onverhoopt een defect zijn staan wij altijd voor u klaar. We zijn altijd 24/7 bereikbaar en helpen u uit de brand om zo snel mogelijk weer volledig operationeel te zijn. Dit doen wij zonder verhoogde tarieven en er is geen abonnement noodzakelijk. Wij staan ervoor om altijd elke klant zo goed mogelijk uit de brand te helpen met onze expertise.

Onderhoud
Gelukkig kunnen veel storingen voorkomen worden met goed onderhoud. Het onderhouden, reviseren en repareren van gebrekkigheden aan uw kranen, takels en hijsmaterieel nemen wij altijd uiterst serieus. Wij werken hierbij ook samen met erkende bedrijven voor het reviseren en gebruiken altijd de beste middelen om uw materieel zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen of uw materieel zo lang mogelijk leven te geven door kwaliteitsonderhoud.

Keuringen
Naast het onderhoud verrichten wij ook de verplichte keuringen voor uw kranen, takels, hijsmaterieel, elektrisch gereedschap, valbeveiliging en klimmaterielen. Dit doen we altijd voor een vastgestelde scherpe prijs en volgens de laatste normeringen en de AMTEK-norm.

Vrijblijvend advies
Natuurlijk geven wij u ook altijd vrijblijvend advies hoe u met materieel dient om te gaan, oplossingen aan te dragen of te helpen hoe u binnen uw bedrijf veiliger of efficiënter kunnen werken. Bel ons op als u behoefte heeft aan een vrijblijvende afspraak.