Logo Crane Doctor

Certificering

Tackels

Elektrische staaldraadtakels zijn het hart van uw kraan. Deze zijn geproduceerd met jarenlange ervaring voor de beste prijs en kwaliteit. Zo leveren wij diverse topmerken in de markt en garanderen daarmee betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw takel. De elektrische staaldraadtakels die wij leveren zijn geschikt voor hijslasten tussen de 1.000 en 120.000 KG. Afhankelijk van de toepassing en de omstandigheden kunt u kiezen uit een groot aantal modellen. Door een slim formulier helpen wij u te kiezen welke takel het beste geschikt is voor uw proces.

Voor het dagelijks gemakkelijk gebruiken vam kettingtakels op de werkplek moet deze betrouwbaar, robuust en laag in onderhoud zijn. Elektrische kettingtakels in het assortiment kunnen u diverse elektrische takels bieden tot 10.000 KG. Wij kunnen deze takels leveren in alle werklengtes, bedieningslengtes en diverse hijssnelheden. Ook kunnen wij veel takels leveren in 230 of 400 volt en diverse hijssnelheden. Al onze takels hebben niet alleen een robuuste uiterlijk, maar ook hijsen ook soepel en zijn gemakkelijk in gebruik.

Eén eigenschap hebben zowel staaltakels en elektrische takels met elkaar gemeen: Een veilige oplossing voor het transporteren van uw hijslasten.

matriaal

Elektrische Staaldraadtakels

Cranedoctor voert al jaren kraankeuringen uit volgens de vastgestelde eisen en normeringen. Dit voeren we uit onder de Amtek-normering. Wij keuren uw kranen op vastgestelde punten zoals algemene kraangegevens, constructie-eisen, veiligheid, hijsen, vieren, rijden en elektrische installatie.

matriaal

Elektrische Kettingtakels

Door de diversiteit aan takels en de belangrijkheid van veilig werken hiermee is de keuring van uw takels belangrijk. Bij Cranedoctor keuren wij elektrische kettingtakels, elektrische staaltakels, gewone kettingtakels en rateltakels. U dient jaarlijks deze takels te laten inspecteren voor het veilig werken.