Logo Crane Doctor

Certificering

matriaal

Over CraneDoctor

Na ruim 20 jaar werkervaring, heeft Walter Hijweege, oprichter van Crane Doctor, besloten om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Crane Doctor is opgericht op 23 februari 2003. En inmiddels dus al een flink wat jaren actief in de branche. Crane Doctor is een kleinschalig bedrijf met korte lijnen waardoor u altijd verzekerd bent van persoonlijk contact, met kennis van uw bedrijfsproces en een snel antwoord..

Crane Doctor heeft goed contact met diverse kraanleveranciers waardoor u kunt rekenen op een eerlijk advies wanneer het gaat om de aanschaf van een nieuwe hijsinstallatie, en/of onderdelen daarvan. Hierdoor zijn we onafhankelijk en kunnen we kijken naar wat voor u de beste oplossing is op het gebied van kranen en takels.

Voor inspectie/keuring van uw kranen, takels, hijsgereedschap, elektrisch materieel, valbeveiliging en klimmaterieel kunt u ook terecht bij Crane Doctor. Door regelmatige bijscholing is CraneDoctor volledig op de hoogte AI17, machine richtlijnen en de diverse normen. Na afloop van de inspectie (onder toezicht van Aboma) ontvangt u direct een rapportage met daarop aandachtspunten. Kleine aanpassingen kunnen eventueel direct worden uitgevoerd. Voor grotere defecten ontvangt u eerst een offerte. Zodra de bijvoorbeeld een kraan is goedgekeurd ontvangt u het AMTEK keurmerk welke een jaar geldig blijft.

Mocht u onverhoopt met een storing geconfronteerd worden is het zaak zo snel mogelijk contact op te nemen om schade aan uw hijsinstallatie te voorkomen. Door ruime kennis, inzicht en ervaring garanderen wij uw bedrijf snel weer operationeel te krijgen.

Door ons te blijven richten op kwaliteit, klantgerichtheid en een goede prijs kunnen we u altijd goed ten dienst staan.