Logo Crane Doctor

Certificering

Onderdelen

Door het verrichten van tijdig en preventief onderhoud wordt uw hijsinstallatie of kraan getransformeerd van een verbruikt- naar een duurzame installatie. Niet zelden komen wij hijsinstallaties en kranen tegen die al meer dan 30 jaar in bedrijf zijn. Dit wordt niet zo maar bereikt maar enkel door goed onderhoud en gecertificeerde keuringen.

Doordacht onderhoud en tijdige revisie vormen vaak de basis hiervan. Het beschikbaar zijn van onderdelen, ook na 30 jaar, is mede de kracht van CraneDoctor en onze partners. Met onze ervaring die zich al jaren uitstrekt verichten wij de keuringen met uiterste precisie volgens de laatste normeringen.

Voor de wettelijk verplichte jaarlijkse keuring en inspectie van uw hijsinstallaties en kranen heeft CraneDoctor speciaal opgeleide keurmeesters die gecertificeerd zijn om kranen te keuren volgens de AMTEK werkvoorschriften. De AMTEK staat voor veilig werken en heeft als doelstelling het veiligheidsniveau op het gebied van hijs- en hefmiddelen op een zo hoog niveau te brengen.

Wij keuren diverse soorten werkmaterieel waaronder kranen, takels, hijsmaterieel, elektrisch materieel, valbeveiliging en klimmaterieel. Bekijk onze prijzen op onderstaande pagina's.

matriaal

Kranen

Cranedoctor voert al jaren kraankeuringen uit volgens de vastgestelde eisen en normeringen. Dit voeren we uit onder de Amtek-normering. Wij keuren uw kranen op vastgestelde punten zoals algemene kraangegevens, constructie-eisen, veiligheid, hijsen, vieren, rijden en elektrische installatie.

matriaal

Takels

Door de diversiteit aan takels en de belangrijkheid van veilig werken hiermee is de keuring van uw takels belangrijk. Bij Cranedoctor keuren wij elektrische kettingtakels, elektrische staaltakels, gewone kettingtakels en rateltakels. U dient jaarlijks deze takels te laten inspecteren voor het veilig werken.

matriaal

Overige

In uw bedrijf heeft u veel gereedschap wat jaarlijkse inspectie vereist voor het veilig gebruik van dit gereedschap. Hierbij kunnen we denken aan hijsmiddelen, klimmaterieel en valbeveiliging. Bij Cranedoctor keuren wij al dit soort gereedschappen met onze jarenlange ervaring en als erkend kuermeester.